andsports.com > Basketball

Basketball

Basketball is a team sport in which two teams of five active players each try to score points against one another by propelling a ball through a 10 feet (3 m) high hoop (the goal) under organized...
For more information, read the article about Basketball in Wikipedia
 

Basketball in your area

BASQUET 3 VILES

De la fusió del C.B. Llavaneres, C.B. Sant Vicenç i Bàsquet Estrach, neix el Club Bàsquet3viles, un nou club que el seu 1er any ja te més de 300... (in Sant Andreu de Llavaneres)

BASQUET 3 VILES

De la fusió del C.B. Llavaneres, C.B. Sant Vicenç i Bàsquet Estrach, neix el Club Bàsquet3viles, un nou club que el seu 1er any ja te més de 300... (in Sant Vicenç de Montalt)

BASQUET 3 VILES

De la fusió del C.B. Llavaneres, C.B. Sant Vicenç i Bàsquet Estrach, neix el Club Bàsquet3viles, un nou club que el seu 1er any ja te més de 300... (in Caldes d'Estrac)

Agrupació SFERIC

Som un Club Esportiu amb mes de 80 anys d'història i dues seccions esportives amb molta tradició a Terrassa. El Bàsquet i l'Hoquei Patins (in Terrassa)

Club Bàsquet Masquefa

Som l'entitat esportiva dedicada a la pràctica del basquetbol del terme municipal de Masquefa, el Club Bàsquet Masquefa. Fa més de vint anys que... (in Masquefa)

Unio Esportiva girona

Baloncesto,Fútbol,Natación,Tenis en Girona. (in Girona)

Club Esportiu Horitzó

Baloncesto,Natación en Rubí. (in Rubí)

Club Básquet Olesa

Baloncesto,Baloncesto en Olesa de Montserrat. (in Olesa de Montserrat)

Club Bàsquet Salt

Baloncesto,Baloncesto en Salt. (in Salt)